sâmbătă, 20 august 2011

Vindecarea karmei paternitatii




In seara asta, la un restaurant, langa mine era o tanara familie cu doi copii mici, un baiat si o fata . Copiii erau bine crescuti si energia intregii familii era foarte iubitoare. Ceea ce mi-a atras atentia a fost atitudinea iubitoare, atenta, blanda si rabdatoare a tatalui, fata de copiii sai. El ii asculta, isi facea timp pentru ei, acorda atentie nevoilor lor si interactiona cu ei, cu fiecare ocazie. Am observat modul in care tatii interactioneaza, in ultima vreme, cu copii lor si mi-am dat seama ca multi tati isi rezolva vieti intregi de karma, prin intermediul modului in care interactioneaza cu copiii lor, astazi.
Nu tin minte prea multe interactiuni cu tatal meu in copilarie, intrucat mama era cea care se ocupa de noi, ea se ocupa si de gospodarie, in timp ce tata se ducea la serviciu si spala masina (intotdeauna a avut o masina foarte curata). Aceasta noua generatie de tati – multi dintre ei, Indigo – rezolva vieti intregi de karma, impreuna cu copiii lor, pentru ca timp de multe vieti, energia masculina a fost implicata in distrugerea familiilor si copiilor, dand nastere la drame si haos, fara sa isi creasca vreodata proprii copii. Astazi vedem o generatie de tati care sunt parinti activi, care isi iubesc familiile si copiii si care, multi pentru prima data, isi exprima energia paterna in moduri pozitive.
Deoarece ne aflam intr-o perioada in care karma se rezolva si se curata, multi dintre acesti tati au o karma foarte puternica cu sotiile si copiii lor. Atunci cand devin parinti foarte implicati, ei evolueaza catre o versiune mai iubitoare a lor, desfacand astfel vieti in care nu au fost disponibili si nu si-au sustinut copiii. Copiii pe care ii au astazi sunt aceia pe care nu au fost in stare sa ii creasca in alte vieti – si ei ispasesc acest lucru acum, prin prezenta lor puternica in viata copiilor si printr-un mod iubitor de a-i sprijini. Multi dintre copiii noilor generatii au nevoie sa traiasca experienta prezentei unui tata puternic si iubitor. Din aceasta cauza, multi dintre ei au ales sa se afle in familii in care tatal doreste sa isi vindece familia si karma paterna, acesti copii acceptand cu usurinta si intorcand iubirea pe care tatal le-o ofera.
Multi tineri pe care ii cunosc sunt – sau vor sa devina – tati si au opinii foarte puternice cu privire la gradul de implicare in cresterea copiilor lor, vazandu-si rolul ca fiind la fel de important ca si cel al mamei, dorind sa fie parte integranta din viata copiilor lor, fie hranindu-i, schimbandu-le scutecele, plimbandu-i cu caruciorul (ceea ce tatal meu nu ar fi facut niciodata), fie ascultandu-le povestile. Ceea ce vedem este o schimbare a paradigmei energiei masculine, o evolutie catre o prezenta mai constienta, mai iubitoare si mai activa in vietile copiilor, astfel incat acestia sa poata trai experienta energiilor masculine si feminine, aflate in echilibru. Sunt foarte fericita sa vad asta si va spun voua, tuturor celor implicati – tati iubitori si vindecatori de karma de pretutindeni – voi creati o schimbare a paradigmei de mare importanta si asigurati un mediu sigur pentru noile generatii, facand astfel o treaba minunata.

Niciun comentariu: