luni, 14 octombrie 2013

INVITATIE LA MEDITATIE PENTRU A DEVENI PARINTI MAI CONSTIENTI - 20 octombrie 2013

Vrem să lăsăm copiilor noştri o lume mai bună. Acesta să nu fie doar un vis confuz, ci să devină un ideal limpede şi activ urmat prin tot ceea ce gândim, simţim şi făptuim în lume. Atât la nivelul micro al familiei, cât şi la nivelul macro al societăţii.

Pentru aceasta avem nevoie de curaj, putere interioară şi fidelitate faţă de idealurile noastre şi faţă de lumea spirituală.

Vă invit la o meditaţie comună,de 10-20 minute, duminică 20 octombrie, ora 10 dimineaţa.

Fiecare, acasă la el, în acelaşi timp, indiferent de forma meditaţiei sau rugăciunii:
Vom ruga toate Ierarhiile Spirituale de Lumină şi Iubire şi pe Bunul Dumnezeu să ne ajute să trezim în sufletele noastre conştienţa de Fiinţe Spirituale. Din această conştienţă sa găsim în noi voinţa şi forţa de a ne schimba, de a face paşi în evoluţia noastră, conform cu Voia Divină.
Strădania conştientă a părinţilor pentru progres este cel mai bun mediu pentru sănătatea fizică, sufletească şi spirituală a copiilor, precum şi pentru evoluţia, educarea lor în sensul cel mai larg.
Să devenim părinţi mai conştienţi, mai responsabili, să găsim forta interioară, curajul şi fidelitatea de a acţiona constant, la nivel micro şi macro, pentru a construi cel mai bun viitor pe care ni-l putem permite. Pentru copiii nostri si in acord cu Voia Divină.

PS:
Meditatia se face in fiecare duminica la ora 10.

Niciun comentariu: